Diggle
 • Website op maat

  Unieke websites die uw bedrijfsdoelstellingen koppelen aan een optimale gebruikservaring.
  Ontwerp
  Analyse
  Strategie
  Concept
  Design
  Ontwikkeling
  Webdesign
  Web development
  Content management
  Copywriting
  Foto’s
  Video’s
  Optimalisatie
  SEO
  Web Analytics
  Usability
 • Digital marketing

  Een vlotte vindbaarheid in Google gecombineerd met het ‘selling without selling’-principe.
  SEO
  Analyse
  Zoekwoorden
  Copywriting
  Linkbuilding
  Rapportering
  SEA
  Display
  Remarketing
  Mobile
  Video
  Content marketing
  Social Media
  Blog
  Video
  Copywriting
  Optimalisatie
  Conversie
  Affiliate
  E-mail marketing
  Selling without selling
  Video marketing

Diggle, de webarchitect voor uw website op maat en digital marketing in hartje Antwerpen

Diggle is een webarchitect bureau dat focust op gebruiksvriendelijk webdesign en digital marketing. Iedere website wordt op maat gemaakt zodat de bezoeker makkelijk de door u bepaalde doelstellingen kan bereiken. Via SEO, SEA,… zorgen we vervolgens ook voor een goede vindbaarheid in Google. Ons bureau ligt in hartje Antwerpen.

REFERENTIES

Website op maat
 

Als webarchitect bureau bouwen we websites die de zakelijke noden van uw bedrijf koppelen aan de behoeften van uw bezoeker. Wilt u via uw website vooral offertes ontvangen? Of eerder klanten informeren? Iedere doelstelling vereist een andere aanpak, zeker wanneer u wilt dat de bezoekers deze taken zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Een op maat gemaakte website is dus zeker geen overbodige luxe. Met meer dan tien jaar ervaring weten we bij Diggle ondertussen perfect wat hierbij de do’s en don’ts zijn. Onze websites zijn dan ook steeds responsief, het webdesign zal dus op ieder apparaat (smartphone, tablet, pc,…) correct worden weergegeven. Het laten maken van een website bovendien vrij van financiële verassingen: onze webarchitecten blijven steeds binnen de vooropgestelde budgetten. Interesse? Neem dan zeker contact op. We komen graag bij u langs. Ook bent u steeds welkom voor een koffie op ons kantoor, nabij Antwerpen Centraal.

 

Digital Marketing
 

Ook voor het digitale marketing aspect van uw onderneming kan u Diggle webarchitects inschakelen. Een belangrijk onderdeel van zo’n digital marketing strategie is SEM (Search Engine Marketing), onderverdeeld in enerzijds SEO (Search Engine Optimalisation) en SEA (Search Engine Marketing – de zogeheten Google Adwords campagnes). Een goede SEM zal zorgen voor een hogere score in Google waardoor potentiële bezoekers uw website sneller zullen terugvinden. Vooral SEO is daarbij belangrijk. Onze web architecten hebben ondertussen een doorgedreven kennis opgebouwd inzake SEO, u kan ons o.a. contacteren voor een zoekwoordanalyse al dan niet gecombineerd met copywriting. Naast de traditionele zoekkanalen kan u ook opteren voor het promoten van uw onderneming via video, social media en e-mail. Ook dit type van marketing kan bijdragen tot een verhoogd aantal bezoekers op uw website. Tot slot bieden we ook diensten aan volgens het ‘selling without selling’-principe. Door middel van blogposts en/of de inzet van sociale media spelen we in op de vragen die de consument heeft alvorens deze tot aankoop overgaat. De gratis informatie die op deze manier wordt aangeboden creëert goodwill, wat zich vertaalt in een hogere conversie. Interesse in deze diensten? We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Ook bent u steeds welkom in ons kantoor te Antwerpen.

Diggle - Lange Winkelhaakstraat 26 - 2060 Antwerpen - info@diggle.be - T: 03 23 23 798