Diggle

Onze webarchitecten begeleiden je bedrijf stap voor stap in de uitbouw van het hele online gebeuren. We denken samen met je na over de meest efficiënte manier om je unieke bedrijfsidentiteit te vertalen naar het web en zorgen er vervolgens voor dat je ook door de juiste mensen gevonden wordt.

Een website is vandaag de dag immers veel meer dan een simpel visitekaartje met een mooi webdesign, het is de belangrijkste tool om de bezoekers om te toveren tot klanten. Kies daarom voor een webbureau dat je bedrijf hierin van a tot z kan begeleiden. Ons bureau is centraal gelegen, in hartje Antwerpen.


Ontdek hoe we jouw website kunnen verbeteren

Of contacteer ons voor een offerte

Het internet valt niet meer weg te denken uit de hedendaagse samenleving. Een website hebben is voor een groot bedrijf of als kmo dan ook haast verplicht geworden. Wil je je bedrijf echt laten omtoveren tot een online succes dan zal er echter meer moeten gebeuren dan alleen maar het bouwen van een website. Zo zal er in eerste instantie goed moeten worden nagedacht hoe we je unieke bedrijfseigenschappen moeten vertalen naar het juiste online verhaal. Indien je je klantenbestand wilt uitbreiden zal je website immers meer moeten zijn dan een simpel visitekaartje, het zal je bezoekers moeten aansporen tot actie. Dit doen we volgens de 3G’s (Gevonden, Gezien en Gekozen worden) die tot succes leiden. Pas nadat er tot een goed doordacht concept gekomen is, kan er overgegaan worden tot het eigenlijke maken van de website.

Bij Diggle begeleiden we je stap voor stap doorheen dit proces. We zijn dus veel meer dan alleen maar webdesigner. Als webarchitect zorgen we ervoor dat je unieke bedrijfsidentiteit vertaald wordt naar een passende website die bijdraagt tot het verwezenlijken van je bedrijfsdoelstellingen. Ons webbureau zorgt er in eerste instantie dus voor dat je bedrijf online gezien wordt. Vervolgens zorgen we er ook voor dat je website ook door de juiste mensen gevonden wordt. Dit doen we via bekende online marketing technieken zoals SEO, SEA, Social Media,… Vanuit dit ‘gezien en gevonden worden’-concept ontwikkelden we een eigen methodologie. In zeven stappen zorgen we er zo voor dat je bedrijf ook online een succes wordt.

Een derde pijler van onze filosofie is 'gekozen worden'. Wat zorgt ervoor dat klanten niet voor je concurrent maar voor jou kiezen? Een van de aspecten daarvan is het aanbieden van waarde. Dit in de vorm van gratis raadpleegbare blogs, e-books, podcasts, webinars e.a. Enkele van deze waardevolle elementen kan je weggeven in ruil voor het e-mailadres van de geÏnteresseerde gebruiker. De contacten die je zo verzameld kan je hierna verder activeren aan de hand van e-mail en evergreen funnels.

Diggle - Lange Winkelhaakstraat 26 - 2060 Antwerpen - info@diggle.be - T: 03 23 23 798