Diggle

Gratis performance scan

Als bedrijf kan je ons contacteren voor een gratis performance scan van jouw website. We analyseren de online prestaties van je bedrijf volgens ons ‘gezien en gevonden worden’-principe en bezorgen je hierna een rapport met advies op maat.

Benieuwd hoe jouw bedrijf juist gezien en gevonden wordt? Contacteer ons dan voor een gratis en geheel vrijblijvende performance scan. Tijdens deze scan nemen onze experts je huidige website onder de loep. Onze bevindingen worden vervolgens samengevat in een handig rapport. De performance scan gaat uiteraard ook gepaard met enkele concrete tips om je website te verbeteren. Dit alles zonder verdere aankoopverplichting.
 

Interesse in zo'n gratis scan?

 

In de performance scan kijken we naar:
 

 • Verhaal: wat is het verhaal achter je bedrijf en hoe breng je dit juist naar buiten? Zijn de teksten van je website wel afgestemd op je doelpubliek?
   
 • Gebruiksvriendelijkheid: kan een bezoeker op je website snel en zonder hindernissen vinden wat hij/zij zoekt?
   
 • Design: sluit het uiterlijk van je website aan op dat waar je als bedrijf juist voor staat?
   
 • Ontwikkeling: de technische kant van het verhaal. Is je website snel genoeg? Kunnen bezoekers ook met hun smartphone probleemloos doorheen je website navigeren? Benut je website wel ten volle de hedendaagse mogelijkheden van het web?
   
 • Vindbaarheid: wordt je website vlot gevonden in Google? Met welke zoekwoorden? En hoe scoor je juist in vergelijking met je concurrenten?

Waarom nog wachten? De scan is helemaal gratis!
Diggle - Lange Winkelhaakstraat 26 - 2060 Antwerpen - info@diggle.be - T: 03 23 23 798