Diggle

Methodologie

Als webarchitect zijn we veel meer dan de zoveelste webbouwer. We werken dan ook volgens een eigen methodologie en bouwen zo een brug tussen technologie, bedrijfsidentiteit, het verwezenlijken van je bedrijfsdoelstellingen en de uiteindelijke gebruiker. In 8 stappen zorgen we er voor dat uw bedrijf uitgroeit tot een online succes.

Onze aanpak? In 8 stappen naar online succes

Discover

Discover

In de eerste fase zullen we willen ontdekken waar je bedrijf juist voor staat. Op wat voor klanten mik je? Wat maakt je bedrijf uniek en wat heb je je klanten bieden? Wat zijn je specifieke bedrijfsdoelstellingen? Tijdens deze fase brengen we ook in kaart wat je website zeker nodig heeft om deze bedrijfsdoelstellingen te behalen. Baat je bijvoorbeeld een hostel uit, dan lijkt het logisch dat je website ook is uitgerust met een boekingssysteem waarmee je klanten kamers kunnen reserveren.

Define

Define

In een volgende fase zullen we bepalen hoe we je bedrijf juist willen presenteren op je website. Een bedrijf dat zich wilt profileren als de goedkoopste zal een andere soort website willen dan een bedrijf dat zich meer richt op een luxe ervaring. Hierbij bekijken we niet alleen hoe je website er visueel gaat uitzien maar ook naar de manier waarop je bedrijf zich zal presenteren in de teksten.

Design

Design

Vervolgens werken we dit uit tot een concreet design. Dankzij ons eigen SNACit platform hoeven we geen Photoshop, Illustrator of Dreamweaver te gebruiken om een eerste, ruwe versie te creëren. We selecteren simpelweg de juiste bouwstenen uit onze SNACit bibliotheek en stellen zo al een volledig functionerende website samen. Ben je niet tevreden van het design dan kunnen we dit meteen ook met enkele muisklikken aanpassen tot je tevreden bent.

Create

Create

Ben je eenmaal tevreden met het ontwerp dan kunnen we overgaan tot de eigenlijk aanmaak van de website. Voor veel websitemakers kruipt er hier het meeste tijd in. Het platte Photoshop design moet steeds worden omgezet naar code die de website tot leven brengt. Bij een SNACit website is het codeerwerk in principe al op voorhand gedaan waardoor we dus ook in dit deel van het proces veel tijd besparen.

Realize

Realize

Vervolgens gaan we de gecreëerde website vullen met inhoud. We zorgen voor teksten die je uniek verhaal vertellen en kiezen de juiste foto’s. Strategisch geplaatste ‘call-to-actions’ zorgen ervoor dat je klanten zonder veel moeite kunnen worden aangezet tot conversie.

Talk

Talk

Via sociale media kanalen zorgen we ervoor dat je bedrijf ook op andere manieren je boodschap online kan verspreiden. Ook kan er gekozen worden om te werken via affiliate marketing. Hierbij wordt je verhaal ook verteld door andere, invloedrijke websites. Bijkomend voordeel is dat de doorlinking die op hun website plaatsvindt ook zorgt voor een hogere score van je website in zoekmachines zoals Google. Ook een volledige, op maat geschreven digital marketing campagne behoort tot de mogelijkheden.

Findable

Findable

Een goede website hebben is mooi maar je hebt er niets aan als deze niet door de juiste mensen gevonden wordt. Via SEO zorgen we ervoor dat je website goed gevonden wordt door zoekmachines als Google. Dit kan eventueel uitgebreid worden met betalende advertenties (SEA)

Optimize

Optimize

Onze missie stopt niet wanneer je website online staat. Met tools zoals Google Analytics meten we hoe een gebruiker zich op je website gedraagt. Hoe komt deze op je website terecht? Welke pagina’s worden vooral bezocht? Wat ook veelzeggend kan zijn is een analyse van de plaatsen waarop een bezoeker besluit je website te verlaten. Aan de hand van deze gegevens kunnen we achterhalen hoe je website verder verbeterd kan worden. Eenmaal deze analyse gemaakt is kunnen de wijzigingen ook snel worden doorgevoerd: via SNACit komt dit immers neer op enkele simpele muisklikken en verliezen we geen kostbare tijd met coderen.

Diggle - Lange Winkelhaakstraat 26 - 2060 Antwerpen - info@diggle.be - T: 03 23 23 798