Diggle

Over Diggle

Niet langer keken we alleen maar vanuit een technologische invalshoek naar webbouwen, maar vulden we de gaten die ontstonden tussen de diverse vereiste kennislagen. Webbouwen werd het bouwen van bruggen en bracht zo de gebruiker, business, brand en technologie dichter bij elkaar.

De geboorte van een webarchitect, een Diggle webarchitect …

Lees ons verhaal op Bloovi

Ons verhaal begint in de jaren ‘90 toen Michel Tassent, oprichter van Diggle en pionier in verticaal georiënteerde websites, de eerste Belgische restaurant-, hotel-, jongeren- en vrijetijdwebsite opstartte. Met een duizendtal websites in beheer kwamen we er al snel achter dat hiertoe een centraal platform ontwikkeld moest worden om al deze websites te kunnen beheren en hen af te stemmen op de individuele noden van de klant. Het resulteerde in de geboorte van het Snacit webplatform, een CMS en clouddienst avant la lettre die het mogelijk maakte om websites op te zetten in een zogeheten cloud en deze via deze weg te beheren.

De twee-derde tijdswinst die daardoor vrijkwam tijdens de ontwikkelingsfase gebruikten we om een methodologie te ontwikkelen om websites om te toveren tot een succesverhaal. Gezien en gevonden worden stond vanaf dan centraal.

Vrijblijvend ontdekken wat Diggle voor jouw bedrijf kan betekenen?

Reeds overtuigd? Contacteer ons voor een gratis offerte
Diggle - Lange Winkelhaakstraat 26 - 2060 Antwerpen - info@diggle.be - T: 03 23 23 798