Gratis Webinar - Online Zichtbaarheid

Op dinsdag 7 juni van 19:30 tot 21:00 kan je gratis deelnemen aan mijn webinar 'Online zichtbaarheid'.


Ik behandel in dit webinar de volgende onderwerpen:

  • Hoe je een succesvolle lancering opzet
  • Hoe je aan topposities komt in Google
  • Hoe je een storyteller wordt over je passie
  • Hoe je passieve inkomsten kunt genereren
  • Hoe je meer tijd en vrijheid creëert in je business
  • Welke platformen je hiervoor nodig hebt
  • Hoe je je business kan opschalen
  • Hoe je met een klein budget een massa mensen kan bereiken via social media
  • Hoe je in een korte tijd de nummer 1 in zichtbaarheid wordt in jouw (niche)markt
50%
Online Zichtbaar Zijn
Meld je nu aan en je zal dan tijdig een email krijgen met verdere informatie.
Gratis Deelnemen
 
Auteur Michel Tassent

Een woordje over mezelf

Mijn ervaring in online marketing is groot, al meer dan 25 jaar.


In de jaren ‘90 was ik pionier in verticaal georiënteerde websites. Zette de eerste Belgische restaurant-, hotel-, jongeren- en datingwebsite op. Begin 2000 ging mijn pionierswerk verder met het project Snacit, een van de eerste cloud CMS-en om websites op te zetten en te onderhouden zonder technisch kennis.

De laatste tien jaar ging ik me meer toeleggen tot het online zichtbaar maken van ondernemers en ondernemingen. Startte zelf een aantal succesvolle projecten op die mij op een korte tijd heel wat zichtbaarheid opleverden.

Voor mij kan je pas succesvol zijn als je online inspanningen meteen geld opleveren en ze nadien klanten blijven genereren. Niet alleen in uren, maar vooral in waarde. Online marketing is niet meer dan een spelletje, en als je de regels begrijpt, dan kan je business groeien. Het is met andere woorden dupliceerbaar.


Deze succesformule kan ik jou ook leren! Het is niet zo moeilijk, je hoeft het alleen maar te weten en nadien toe te passen.

Meld je je ook aan voor mijn gratis webinar over hoe je je bedrijf online zichtbaar kan maken?

Ik deel op anderhalf uur tijd (+ een half uurtje Q&A) al mijn ervaring van de voorbije 25 jaar. Ik vertel hoe je bepaalde zaken moet aanpakken en geef je een aantal praktijkvoorbeelden van klanten die door mijn aanpak echt de lucht in zijn geschoten!

Wat heb je te verliezen om deel te nemen aan een gratis webinar? Helemaal niets, denk ik dan! 😊


Datum & Tijd: Dinsdag 7 juni van 19:30 - 21:00

50%
Online zichtbaar zijn
Meld je nu aan en je zal dan tijdig een email krijgen met verdere informatie.
Nu gratis deelnemen