Gezien Worden
Gezien worden

Ieder bedrijf is uniek en dat mag gezien worden.
Als webarchitect zorgen we ervoor dat je unieke eigenschappen vertaald worden naar een sterk online verhaal, afgestemd op de specifieke noden van je bedrijf.

Onze belofte? Een website die gegarandeerd resultaat oplevert.

Je businessmodel, je doelgroep, het proces dat een klant doorloopt alvorens deze overgaat tot een aankoop bij jouw bedrijf,… al deze zaken spelen mee in het bepalen van het verhaal dat voor jouw bedrijf het best zal werken. Samen zullen we in een eerste fase van ons ontwerpproces deze unieke eigenschappen in kaart brengen.

Vervolgens denken we na over de manier waarop we dit juist online naar buiten gaan brengen, hoe je met andere woorden juist gezien wilt worden. Zo zal Brussels Airlines zich bijvoorbeeld anders willen profileren dan Ryanair, net zoals Delhaize anders gezien wilt worden dan Aldi. De website van een loodgieter zal vooral gefocust zijn op de eigenlijke diensten die hij aanbiedt, terwijl een zwembadbouwer ook rekening zal willen houden met de eigenlijke beleving rondom de aankoop. Al deze gevallen vragen een aparte aanpak.


Ontdek hoe jouw website gezien wordt!